Söndagspromenad

P2280002.jpgP2280004.jpgP2280001.jpgIgår kom Emanuel på besök och fick träffa Ilse för första gången. Efter att han åkt vidare mot flygplatsen idag för att åka till alperna så tog jag och Ilse en promanad i vårsolen. För det kändes verkligen så, som vår fast det fortfarande är februari. Det är verkligen så himla härligt ute nu med en frusen Oslofjord, lite snö men nästan snöfria gångvägar. En sol som värmer men härligt krispig luft. Och det bästa är att jag inte bara kan njuta av detta på helgerna utan även på veckorna, en av fördelarna med att vara mammaledig och inte behöva sitta instängd på ett kontor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s