Det blev en body

P3210012.jpgFör en evighet sen köpte jag tyg för att sy en body till den lilla bebisen jag då hade i magen, jag köpte tyget i typ oktober och hade tänkt sy lite kläder innan Ilse föddes men det blev liksom inte av (men byxorna blev ju iaf färdigsydda i tid även om de passar först nu).

Men nu i mars så blev temat för Monthly Makers (läs mer om det här och här) miniatyr och då kände jag att det var dags att ta tag i den där bodyn, för även om den inte är pytteliten så är den ju faktiskt till en liten miniatyrmänniska.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHär ser ni hur färgerna ser ut, de andra bilderna är tagna när det hade mörknat så därför de är lite missvisande i färgerna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAP3210011.jpgJag tycker tyget är så himla fint och är nöjd med resultatet. Jag ser fram emot när Ilse kan börja använda den, för miniatyr till trots så är den lite för stor till min lilla tjej.

Update: Den passar visst! Hon kan börja ha den direkt 🙂

17 reaktioner till “Det blev en body

  1. Men åh vilket fint tyg du har hittat! får jag fråga var du har köpt det någonstans? bodyn blev verkligen superbra, måste verkligen ta tag i att sy lite kläder till min lilla Wincent snart 🙂

  2. Men alltså wow, så himla fin! Älskar tyget och hur proffsigt gjord den blev. Önskar att jag kunde få till ett lika fint plagg till knodden i min mage (ingen verkar tro mig men jag är verkligen säähäämst på att sy) 🙂

    1. Tack! 🙂 Alltså detta var tredje gången jag sydde efter mönster så är så nöjd att det blev så bra! Jag kommer inte ihåg vart jag köpte mönstret men jag googlade ”lätta mönster” och hittade det 🙂 sjukt värt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s