Härlig fredag

Det är klarblå himmel ute och solens strålar bara värmer. Jag och Ilse tog en förmiddagspromenad som varade i nästan två timmar, eller jag promenerade och hon sov. När vi sen kom hem för en stund sen så fortsatte hon att sova så jag ställde ut barnvagnsbagen på balkongen, fällde upp balkongmöblerna och satte mig bredvid. Så himla härligt! Nej, nu får jag gå ut dit igen, gick bara in en sväng för att säga hej till er. Hoppas ni får en fin helg!

DSC_7746DSC_7748Bilder tagna 19/3-16. Då Ilse blev helt nöjd när vi la henne på ett par kuddar så hon såg ut. Klart en vill se utsikten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s