Balkonghäng och selfies

Idag har vi fikat på balkongen! Vi hade varit ute och gått och när vi kom tillbaka sov Ilse så gott så vi ställde ut henne på balkongen (i barnvagnsbagen då), fixade fika till oss och satte oss där och njöt. Solen värmde när den var framme så vi satt i bara t-shirt men när ett moln skymde så åkte tröjan på igen. Efter en stund vaknade vår lilla så då fick hon också vara med vid bordet. 
 Sen satt hon och jag och lekte med kameran på min mobil (är ju jättekul att bara sitta och kolla på den där andra bebisen i selfiekameran). Jag höll mobilen och efter en stund började hennes händer fara mot skärmen, hon lyckades byta filter och sen tog hon kort! Så det ni ser ovan är Ilses första selfie! Väl värt att uppmärksamma känner jag, även om jag tror det kommer komma många fler så småningom… 

4 reaktioner till “Balkonghäng och selfies

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s