Hemsedal

Efter en bilresa där jag var glad att jag inte körde ensam med bebis så kom vi ändå fram tillslut, någon timme senare än vi trodde när vi åkte. Men vad gjorde det när stugan vi hyrt ligger kanonfint och denna utsikt var det vi såg när vi kikade ut från vardagsrumsfönstret. 
 Såhär såg jag och min lilla tjej ut när vi kollade runt i stugan som vi ska bo i den kommande veckan. Det är ju faktiskt Ilses första semester och det blev en fjällsemester. Tycker det säger en del om vad hon har att vänta sig av livet. 
 Idag har det inte blivit någon skidåkning utan vi har mest rekognoserat… Tagit en promenad till Hemsedal centrum, kollat in sportaffärerna som alla hade rea, shoppat (jag hittade ett par snygga kängor! Visar er i ett annat inlägg), spanat in längdskidspår och köpt liftkort tills imorn. För imorgon blir det årets skidpremiär, ser verkligen fram emot detta! 
 Alltså det är verkligen så fint här med bergen som sträcker sig uppåt mot himmelen runtom oss. Jag känner hur hela jag slappnar av och bara njuter av att vara här. 
 Ser lovande ut inför imorgon! Sa jag att jag njuter? 

3 reaktioner till “Hemsedal

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s