Konsert

Igår hade jag min första konsert sen mitt lilla uppehåll pga bebisfödande. Orkestern jag numera spelar med heter Stabekk Janitsjarorkester, eller kort och gott SJO. Så i lördags hade jag en extra övning på tre timmar och igår var jag borta i nästan fem timmar så David och Ilse har haft en massa egentid i helgen, och jag med då för den delen. Konserten gick bra och det är väldigt roligt att få göra något bara för mig. Annars är ju allt annat för Ilse just nu, inte för att det är tråkigt men det känns bra att inte glömma bort sig själv i allt nytt som händer. 

En reaktion till “Konsert

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s