Ilses outfits april

Jag läser på andra bloggar att det är sommarvärme i vissa delar av Sverige, själv har jag inte lämnat lägenheten idag för regnet har stått som spön i backen hela dagen. Det är nog först nu som det har lättat lite men orka gå ut nu, men det är ju tur att vi har en balkong för jag och Ilse har gått ut där ett par gånger och andats in den friska luften samtidigt som vi lyssnat på regnet.

Men låt oss då ta en titt på Ilses outfits under april månad istället för att prata mer väder…

Ilse_outfits_april_1

Pyjamasklädd i vår säng ♦ I bodyn från gammelmoster Lena ♦ Nöjd och glad i safaribodyn vi fått från några vänner här i Oslo, här tillsammans med jeansen vi fick från Berit men som nu tyvärr är för små ♦ Indianbodyn som också är för liten nu tillsammans med byxor hon fått från sin farmor och farfar och som hon har på flera av bilderna som följer

Ilses_outfits_april_2

Lurig i grått ♦ En trött liten iklädd pyjamas ♦ Indianbodyn igen men här tillsammans med byxorna jag sydde ♦ Giraffer på både t-shirt och strumpor!

Ilses_outfits_april_3

Randig body från Kim ♦ Såhär mycket gillade hon sin björndräkt! Den har verkligen varit perfekt hela vintern/våren ♦ I pyjamas från sin faster med familj ♦ Cool i keps

Ilses_outfits_april_4

Helvit i kläder från Sibgårds senior (alltså min farbror med familj) ♦ Hon är så fin i blått! Tröjan är alltså mörkblå och inte så gråsvart som den ser ut på bilden ♦ I tröjan Frida stickat ♦ Gröna byxor som också de är från Kim tillsammans med en fin stickad tröja som min kusin Sofia gjort

Hoppas ni kan få lite inspiration 😉 Det skulle jag behöva för jag ska på bröllop om en och en halv vecka och behöver något amningvänligt att ha på mig, några tips?

4 reaktioner till “Ilses outfits april

  1. Vilka fina outfits Ilse har! 🙂 Jag packade en låda med kläder i strl 50, 56 och 62 nu och blev nostalgisk, vad fort det går alltså!

    Tips på bröllopsoutfit: en snygg kjol, amningslinne och en snygg top ovanpå! Jag hakar lätt upp mig på att jag vill ha klänning men då blir man ju så himla låst och det finns verkligen inte många snygga amningsklänningar så jag kör topp och kjol när jag ska vara lite fin 🙂 Nu på Vidars dop kommer jag dock köra vanlig klänning och hoppas att han vill amma med långa mellanrum, haha! 🙂

    1. Haha jag håller med!

      Kjol och top är fint! Får kolla lite vad jag har för något. Annars funderar jag på en klänning med knappar fram om jag kan hitta nån sån. Så jag har nåt fint att ha på mig i sommar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s