Måla

Igår kom en kompis hit och tyckte vi skulle måla lite, så hon hade med sig lite saker och så plockade jag fram mina. När jag öppnade akvarellblocket så var de flesta målningarna som låg där signerade med årtalen 2002-2005, så det var ju ett tag sen… Men oj vad kul det var! Verkligen pepp att komma igång igen. 

Idag tog jag fram mina akrylfärger men de var lite igentorkade… Fick kämpa länge innan jag fick ut någon färg. Så det blir nog att slänga dessa och sen vill jag nog ha akvarell på tub istället. För jag gillar akvarell bäst. 

En reaktion till “Måla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s