Konsert

Oj, där hade hela helgen gått och även måndagen, så kan det bli ibland. Ikväll har vi såklart kollat på Sveriges EM-match och 1-1 var väl inte vad vi hade hoppats på men såklart bättre än en förlust (fantastiskt matchreferat va…). Men nu till något vi gjorde i helgen istället. 

I lördags hade jag sommarkonsert med min orkester med efterföljande sommarfest = grill. Såhär kan det se ut under övningen lite innan konsert. Om ni trycker på bilden så kan ni se mig precis i vänstra nederkanten av den vänstra matten som hänger på väggen. 

David och Ilse var med! Det var Ilses första konsert och hon klarade det bra. De missade en stund av konserten för Ilse behövde sova men men. 

Efter vi hade spelat så spelade även en annan orkester. Vi satt då lite i utkanten och lyssnade och Ilse älskade det. Hon stod och dansade (böjde på benen) och skrattade med hela ansiktet länge. Extra kul var det när alla applåderade, ni ser ju själva!

En reaktion till “Konsert

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s