Sjukstuga

Den här veckan blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Allt började bra och måndagen var lugn och fin.

P6270036Jag tog den här bildserien på Ilse när hon var på strålande humör. Mössan fick åka på för den är precis nyinköpt och jag tycker att den är så fin! Den kommer från emma och malena och jag hade nog kunnat köpa hela butiken till både mig och Ilse men jag nöjde mig med denna mössa som jag spanat in sen tidigare.

P6270037Jag köpte en lite större storlek så hon kan ha den länge.

P6270039Men sen blev det tisdag och jag gick till ett köpcenter för att leta UV-dräkt till Ilse. Jag kollade runt lite men sen var det som att orken försvann och när Ilse samtidigt blev väldigt ledsen så gick jag bara hem direkt.

P6270040Hemma igen bad jag David att inte stanna på jobbet alltför länge för jag var helt slut. Natten kom och jag fick feberfrossa och spydde. Såklart hade vi fem månaders-kontroll för Ilse på onsdag men som tur var kunde David stanna hemma och sköta allt. Han gav bara Ilse till mig när hon behövde äta.

P6270041På kontrollen fick hon vaccin och framåt kvällen så kom febern, precis som förra gången. Så medan jag var sjuk och helst hade velat ligga i ett tyst rum så var Ilse förtvivlad för hon hade väl febervärk i hela kroppen antagligen. Men vi fick kvällen att gå (tack vare David) och idag är jag och Ilse hemma själva igen. Jag äter igen men är fortfarande rätt sliten och Ilse har fortfarande feber, den har börjat sjunka dock, men hon är på bättre humör än igår. Så det går framåt.

P6270042Just nu sover hon och jag hinner äntligen blogga igen. Nu har David kommit hem för kväll och jag hinner äntligen skriva klart detta inlägg. Jag som hade planerat flera inlägg här för denna vecka (bl a från barnvälsignelsen). Får se hur mycket jag hinner med innan jag och Ilse drar på husvagnssemester till helgen.

P6270044Andra saker jag hade tänkt hinna med var ett IKEA-besök, träff med mammagruppen och lite småfixande inför semestern. Men får la fixa allt på lördag istället.

P6270045Men åter till denna goding, hur söt är hon inte då där hon sitter så fint.

P6270047Balansen är dock inte helt hundra än.

P6270049Men vad gör det, är ju kul ändå det här!

3 reaktioner till “Sjukstuga

  1. Pingback: ILSE 1ÅR!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s