7 månader

Idag blir den här lilla tokan sju månader! Detta är Ilse just nu: 

> Hon äter med god aptit, mest gröt och burkmat men idag blev det nästan en hel mosad banan till mellanmål. Hon ammar dock fortfarande morgon och kväll. 

> Att sova hela nätter är inga problem igen. Det var lite sämre där ett tag i juni och delar av juli men efter att hon börjat äta mycket mer så sover hon från nio-tiden till sex-sju nångång på morgon. Rekordet är dock till 7.45 vilket inträffade när vi var ute och seglade. Sjön suger som en brukar säga…

> Hon sitter och leker och det mesta är roligt. Just nu är det nya brio-tåget och en äggmarackas populära men det mesta går bra bara det blir lite ombyte hela tiden. 

> Hon gråter om jag sätter ner henne och går därifrån… Hon vill ju ha sällskap precis hela tiden, min sociala lilla bebis. 

> Hon har växt ur sin vagga (vi har ju varit sex veckor i Sverige på semester och kom hem först igår och under den tiden har något hänt…) så nu ska vi åka till Ikea för att köpa en spjälsäng. 

> Hon tyckets numera att det är lite kul att ligga på mage ibland. Hon lägger sig även ner från sittande ställning när hon vill nå något en bit bort. 

> Hon vrider sig runt i en cirkel när hon ligger på mage på golvet och igår började hon backa. Det dröjer nog inte länge nu tills hon kryper!

Vår stora lilla tjej! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s