Ny frisyr!

Kolla kolla kolla! Ser ni vad som hänt med mitt hår?!

Det är jättemycket kortare ju! Jag klippte av typ en decimeter minst och det är så skönt! Det känns fräscht och det bästa av allt ➡️ jag kan luta mig bakåt och vrida på huvudet utan att det sitter fast pga hår som kilats fast mellan stol och rygg. Ett problem jag inte visste existerade innan mitt hår blev för långt… 

6 reaktioner till “Ny frisyr!

  1. Superfint ju! Visst är det härligt med lite kortare hår? Tappade rätt mycket hår efter graviditeten. Det jag saknar med mitt långa är alla roliga flätfrisyrer och uppsättningar man kan göra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s