Tider verkar springa just nu

Det är tre dagar kvar tills vi blir husägare. Två dagar kvar tills vi ska till banken för att fixa det sista inför betalning och lån av huset. En dag sedan jag var på en intervju till ett jobb jag tror skulle passa mig så bra. Men härimellan sitter jag nu i soffan med denna utsikt och bara andas. Ilse sover efter att ha busat med båda sina föräldrarna och sin farfar nu på morgonen och brasan brinner bredvid mig. Ute lyser solen över ett krispigt vitt landskap men jag stannar just nu inne. Jag har haft så många fina soliga dagar så behöver inte jaga det men lite avslappning och lugn och ro behöver jag desto mer. Om en vecka flyttar vi. 

En reaktion till “Tider verkar springa just nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s