Ensam hemma och nya kusinbarn

Idag när jag kom hem från jobbet så var huset tomt, min familj var nämligen på besök hos minstingens farmor och farfar. Det kändes så himla konstigt för jag har knappt varit själv här hemma förut, som längst nån timme bara när David varit ute och gått med Ilse typ. Men nu var det bara jag och katterna och det var ju mysigt det med, sen facetimeade jag med Ilse för första gången. Men nu är de hemma igen och det känns bra. 

Nåt annat: jag har fått två kusinbarn idag! Inga tvillingar utan två av mina kusiner har fått ett barn var. Så kul! 

160128.jpg28/1-16 Förra året när farmor och farfar var på besök i Oslo och träffade Ilse för första gången. Så liten! ❤

En reaktion till “Ensam hemma och nya kusinbarn

  1. Ja tänk vad tiden går fort, idag var det full fart på den här lilla tjejen när hon var hos oss…❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s