Prick ett år sen

160630För prick ett år sen satt vi hemma i vår dåvarande lägenhet i Oslo. Ilse höll på att lära sig sitta, semestern skulle snart börja och livet var rätt härligt. Förra sommaren var verkligen en bra period, Ilse var enkel att ha att göra med samtidigt som hon lärde sig så mycket. Började äta riktigt mat, sitta upp, etc. Det var precis när semestern började som vi bytte till sittdelen på vagnen med, stora tjejen. Men om vi jämför med nu så har det ju hänt jättemycket. 

160630-2För tänk så mycket som kan hända för en person på ett ynka år. Att hon lärt sig sitta, krypa och gå. Hon säger en massa och förstår vad vi säger när vi pratar med henne. Samtidigt känns det så självklart att hon är precis så stor som hon är. Men när jag ser kort som de här, det är då jag verkligen tänker på allt som hänt. Plus hur söt hon var och är! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s