Cykeltur

Äntligen så har vi monterat på cykelbarnstolen på min cykel och i förrgår tog vi premiärturen. Ilse tyckte det var lite spännande det vi höll på med, muttrade lite när hjälmen skulle på men sen så strålade hon som en sol (enligt David då som såg henne där han cyklade bredvid). 

Det var visst så roligt så att hon igår stod och pekade att hon ville åka mer. 
Så då tog vi en tur innan middagen, denna gång klagade hon inte alls när hjälmen skulle på utan stod bara väldigt snällt och väntade på att allt skulle blir klart. Härligt att kunna cykla igen, hela familjen samtidigt dessutom! 

5 reaktioner till “Cykeltur

  1. Jag ser att du är också duktig och använder ”cykelhjälm” 😉 Jag har själv funderat på att köpa en Hövding och provat den som hastigast i butik, men det finns några detaljer som gör att jag tvekar lite… Kanske kan du som har en svara på lite för/nackdelar kontra en vanlig cykelhjälm (om du haft en sådan tidigare förstås) ? Nu har jag en väldigt lätt och luftig hjälm som jag knappt märker att jag har på mig. Hövdingen kändes tyngre och var ganska tajt, blir det inte väldigt svettigt runt halsen när det är varmt ute? Och hur förvarar du den när du lämnar cykeln? Den vanliga låser jag bara fast i cykeln så slipper jag gå och släpa på den, och oftast har jag bara en mindre handväska som knappast rymmer en Hövding. Eller den går att låsa fast på något vis?

    1. Jag fick min i 30-årspresent så har inte hunnit tänka på det så mkt än. Jag tycker en vanlig cykelhjälm är jobbig, tror det är för att jag aldrig hittat nån som sitter helt hundra. Plus att jag inte gillar att jag inte kan ha håret uppsatt under en vanlig hjälm. Så tycker det är riktigt gött att ha hövdingen nu när jag cyklar till och från jobbet. Har inte tänkt ut hur jag ska göra om jag har den till stan, är det en snabb tur kan man ju ha kvar den runt halsen, eller om man har en större väska att lägga den i. Annars blir det ju lite otympligt.
      När det gäller värme/sitter tajt så är det klart det kan bli lite varmt men det tycker jag det blir med en vanlig också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s