Nej nu får vi ta och sluta köra bil kvinnor

Denna insändaren är så fel att jag inte ens blir upprörd utan bara skrattar.

Men efter en stund tänker jag efter lite, han måste ju ha varit seriös när han skrev den. Det verkar vara rätt längesen och han verkar (/verkade) ha en rätt gammaldags livssyn. Men ändå, han tycker verkligen att kvinnan borde va hemma och ta hand om barnen. Tänk att leva så, fråga maken om lov om allt. Är rätt nöjd att jag lever nu och inte är hans fru…

Men sen börjar jag skratta igen. Kanske skulle ge honom statistiken om vilka förare som orsakar flest olyckor.

Nej, nu ska jag ringa David och fråga om det är okej för honom att jag har körkort. Vi hörs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s