Hungerspelen

Jag är en riktigt bokmal men nu var det längesen jag hittade något som jag verkligen fastnade för. Men så köpte jag trilogin Hungerspelen (Hungergames, Susanne Collins) för en vecka sen. Sen dess har jag sovit korta nätter… Kunde bara inte lägga ifrån mig dem! Så bra! Den tredje och sista delen läste jag ut natten tills idag, vid typ midnatt.

Trilogin är inte ett litterärt mästerverk men det är inte det jag letar efter. Jag letar efter böcker som ger en viss känsla, de ska beröra. Om jag fortsätter att fundera på karaktärerna och vad som kommer hända sen när jag lägger ifrån mig boken, är den bra. När jag läst dessa har jag både skrattat och gråtit, och jag har tagit personerna till mig.

Jag säger bara: läs dem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s