I min shoppingpåse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En av sakerna som låg i min shoppingpåse var den här väskan från Lindex. Har letat efter en väska i denna storlek ett tag (hittade en på Zara för ett tag sen men den gick sönder direkt så lämnade tillbaka den). Syns kanske inte så tydligt på bilden men den är snyggt mörkgrön. Gillar även att det är gulddetaljer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Såhär snygg blir jag med den på armen då. Känner mig som en riktig modebloggare… Om ni undrar varför jag var så snyggt klädd idag igen med klänning och så, så beror det på att det regnade ute och att jag inte kan gå utan att skvätta upp en massa smutsigt vatten på mina vader. Jeansen hade blivit alldeles fult prickiga idag men eftersom jag hade strumpbyxor så syntes inte det. Hej vardagsknep.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sen låg också denna klänning i påsen, även den från Lindex. Var på jakt efter en enkel vardagsklänning och fick tips om denna, är helnöjd! Känns som mjukiskläder…

6 reaktioner till “I min shoppingpåse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s