Tränar på både det ena och det andra

Så igår var jag på orkesterövning igen (ena ”träningen”), vi var då alla fagottister där, fyra stycken, och det var rätt grymt! Hon som spelar förstafagotten var jätteduktig! Hade så gött ljud i sin fagott, blev ju inte lite avundsjuk men även sjukt motiverad! För mig så gick det helt okej, orkade betydligt mer än förra veckan och jag börjar få lite koll på vad jag egentligen behöver öva in.

Idag var jag på en helt annan sorts träning: bodypump. Det är alltså styrketräning i grupp. Det var jobbigt och frågan är om jag kommer kunna röra mig normalt imorgon…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jag kollade efter en bild som kunde passa in på detta inlägg men hittade inget. Men då tog jag en bild på pantern istället, för en bild på en så söt katt kan aldrig va fel!

3 reaktioner till “Tränar på både det ena och det andra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s