Min första konsert i Norge, check

Är nu hemma efter en lång dag. Började dagen med att ha team building med jobbet.

20131016-211654.jpg
Vi vandrade upp på en höjd och fick denna fantastiska utsikt som belöning. Helt fantastiskt!

20131016-211818.jpg
Skogen var fantastiskt vacker med alla löv i olika färger!

Sen åkte jag direkt till Lillestrøm för att spela konsert. Hade med mig ombyte, så bytte från min scoutmundering (regnjacka, underställ, fjällrävenbyxor och kängor) till klänning och ballerinaskor. Där snackar vi kontraster! Konserten gick sen bra. Riktigt roligt och jag tabbade mig bara på ett par ställen. Och då inte så jag spelade helt fel utan att jag missade helt enkelt ett par uppgångar där jag borde hörts…

Nu ska jag ta en dusch och sen blir det nog sängen.

20131016-212304.jpg
Godnatt från en nöjd Elin.

En reaktion till “Min första konsert i Norge, check

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s