Madrid nästa!

20131017-193637.jpg

Så var det dags att packa igen, denna gång bär det av till Spaniens huvudstad. För ungefär sex år sedan, när jag och Camilla började plugga, så bestämde vi att när vi hade jobb så skulle vi åka till Spanien på en fotbollsresa. Förra hösten var det lite mycket med nytt jobb och flytt till Oslo men nu bär det äntligen av. *Tutande vuvuzelor och fyrverkerier*.

20131017-193622.jpg

Började mitt packande ikväll med att åka och köpa en ny resväska, behövde en i bra storlek och hittade en vinröd. Bättre än svart då jag kommer hitta denna på bagagebandet. Behöver ta flygtåget klockan 04.27, yaaay, så tur att målet är roligt. Hola amigos.

2 reaktioner till “Madrid nästa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s