Lucka nr 2: Berätta om vad du har på dig idag

En bloggare som heter Emily Dahl har dragit igång en adventskalender (läs om det här). Den går ut på att hon har en rubrik för varje dag fram till jul och om en vill va med så skriver en helt enkelt ett inlägg med den rubriken och postar en länk under hennes motsvarande inlägg. Jag vet inte om jag kommer hänga på varje dag utan antagligen bara de jag känner för…. Men nu kör vi.

20131202-202350.jpg

Då jag gick och tränade direkt efter jobbet idag så missade jag att ta kort på dagens jobboutfit. Träningsoutfiten bjuder jag heller inte på men mig själv i en go onepiece, det är grejer det!

2 reaktioner till “Lucka nr 2: Berätta om vad du har på dig idag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s