Lucka nr 3: Berätta om vad du önskar dig i julklapp.

Så, dags för dagens lucka i Emily Dahls adventskalender. Min ösnkelista:

skridskor

Jag tänkte att det är dags för mig att äga ett par skridskor i rätt storlek och inte tre storlekar förstora som jag haft hela livet. Så det önskar jag mig, storlek 39 då.

yogamatta

Sen önskar jag mig en yogamatta. Vill inte ha en rosa eller turkos, då kan det kvitta. Denna blåa är gränsfall. Om jag fick en limegrön hade jag blivit överlycklig.

fredriks_bok

Böcker blir jag alltid glad för. Den jag önskar mig speciellt i år är Backmans senaste. Hans två första är helt underbara! (Boktips!)

jordbglober

Sen vill jag ha en jordglob! Kan dock inte helt bestämma mig för vilken jag gillar bäst. Den första, andra eller den tredje. Första tror jag dock, men hmm.

skrivbord

Sen skulle jag vilja ha ett skrivbord, typ ett som detta från Ikea. Vet dock inte om vi har plats för det. Men det vore underbart att kunna greja och ha saker framme (som pussel eller nåt sånt) utan att känna att jag måste skynda mig för att David vill kunna äta vid köksbordet snart igen…

storlarna

Om jag skulle få ett sånt skrivbord så skulle jag vilja ha en gul stol till, som den gula stolen ovan, eller de andra två (från Ikea) fast i gult.

Det var det jag kom på just nu. Kanske fyller ut listan allteftersom.

6 reaktioner till “Lucka nr 3: Berätta om vad du önskar dig i julklapp.

  1. har svårt att bestämma mig med jordgloberna också, gillar den första tror jag. Den gröna stolen ser ju fantastisk ut! lite hård att sitta länge på dock? Fin fint skrivbord, vill också ha en trea…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s