Tankar i skidspåret

20140121-205001.jpgIkväll har vi åkt lite längd igen. Nu fanns det spår i stort sett runt hela banan. Snökanonerna har ju gått för fullt (som en ser på bilden ovan, lokalt mycket snö på grenarna mot spåren…). Det var en massa skidskolegrupper i spåren. De var precis överallt. Inte konstigt att norrmännen är så bra på längdskidor, minst en av alla dessa ungar måste ju bli bra! Men jag kryssade lite snyggt bland alla ungar och kunde köra jag med.

20140121-205511.jpgMen nu till mig, jag är så imponerad av mig själv. Jag bara åker och det är inte läskigt alls. Trots en massa backar och spår som försvinner och sen börjar igen. Jag bara klarar det. Det jag behöver göra nu är att åka en massa bara, blev trött i armar och ben rätt fort idag…

20140121-210003.jpgTillsist en skum grej. Det syns inte jättetydligt på bilden men när jag kom hem idag så hade jag två runda ringar på kinderna. Ni vet, härligt rosiga kinder som en får när en varit ute i kylan. Men det konstiga är ju att det bara såg målat ut?! Helt lokalt bara. Fantastiskt…

2 reaktioner till “Tankar i skidspåret

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s