Brunch vid havet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Då mamma fyllde år i söndags (dagen efter kalaset) så var vi ju såklart tvungna att hitta på något då med. En kan ju inte göra inget på sin födelsedag! Så vi bokade in en brunchbuffé på Marstrands havshotell som en överraskning för mamma (vi berättade dock att vi skulle iväg, bara inte vart, hon tål inte hur mycket överraskningar som helst).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Untitled-2
OLYMPUS DIGITAL CAMERABrunchen var hur bra som helst! Fanns salladsbord, ett bord med varm mat, en sillbuffé, ost, massa desserter, korvar, våfflor osv osv. Att apelsinjuicen jag beställde in var enorm gjorde ju inte saken sämre.

Untitled-1Utsikten utanför hotellets restaurang.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADet var svinkallt ute, så mätta och nöjda sprang vi tillbaka till bilen. Så var den helgen slut.

3 reaktioner till “Brunch vid havet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s