Len som en babyrumpa

20140123-203917.jpgTorsdag. Denna vecka har gått sjukt fort! Bara swosh och så var det redan städdag. Men gött med en städad lägenhet, så kan en komma hem till helgen imorgon utan att ha några måsten. Jag passade även på att göra en ansiktsmask (städning som städning typ) så nu är jag babylen i hela ansiktet. Visst är jag snygg i mask?! Erkänn!

Imorgon tänkte jag lasta i längdskidorna i bilen och sen ta den till jobbet för att kunna åka direkt därifrån ut till spåren. Hoppas på så sätt kunna få åka lite i typ nåt som kan kallas för dagsljus (och så slapp jag träna ikväll med, win win).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s