Fredag

20140124-184115.jpgDå var det härliga fredag igen. Jag började helgen, som sagt, med att ta mig direkt till skidspåret. Jag slutade vid halv fyra och det var ljust när jag kom till Fossum. Det var väldigt lite folk och jag njöt av att åka där själv i skogen medan det skymde.

Bilden ovan tog jag från parkeringen när jag skulle åka hem, då var det nästan mörkt. Berget ni ser är Holmenkollen.

2 reaktioner till “Fredag

  1. Helt plötsligt bara det sprutar blogg! Å, så härligt med skidor, har inte fått igång mina/mig ännu. (Blev vedkörning ikväll i stället) Skidor hela helgen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s