I spåret

20140128-211504.jpg
Nu kom vi precis hem från skidspåret. Det blev 7,5km idag. Jag körde riktigt bra faktiskt om jag får säga det själv. Stod på och tryckte ifrån, är helt slut nu! Vi har inte glidvallat skidorna än i år (bättre träning så enligt David…) men idag märktes det rejält. Gled precis ingenting. Så jag har verkligen kämpat mig igenom de där kilometrarna. Men varenda tag gör tjejvasan till en lättare utmaning, försöker inbilla mig det iaf… Nej, nu ska jag hoppa i duschen och sen sova. Godnatt.

2 reaktioner till “I spåret

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s