Plötsligt händer det

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mamma ringde mig igår och började med att fråga vad jag gjorde. Kände mig rätt så nöjd när jag kunde svara ”jag bakar”. Ett under att hon inte svimmade. Det är andra gången sen jag flyttade till Norge (nu när jag tänker efter är det nog andra gången sen jag flyttade från Fristad 2007…) som jag bakade. Det blev samma kaka. För den är god! Och det är enkelt. Samt det går fort… Me like. 🙂 Så nu har vi färdkost till helgen, perfekt energibomb inför stundande lopp.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Annars tycker jag chokladtillverkaren luras just nu. De har en tävling som går ut på ”att vinna en guldbit istället för chokladbiten som fattas”. Jag fick alltså en chokladbit för lite! Besvikelsen. Men nu känns det okej, jag kan ju äta kakor.

3 reaktioner till “Plötsligt händer det

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s