Status inför Tjejvasan

Jag har ju alltså tänkt åka tjejvasan på tisdag lördag (såklart, skrev visst fel…). Tänkte nu berätta mina förutsättningar inför detta.

  • Jag har kört 6st skidpass denna säsong
  • Det blev sammanlagt 52km
  • Jag har tränat en gång de senaste tre veckorna, det var ett styrketräningspass hemma på vardagsrumsgolvet
  • Jag är förkyld

Så mina förutsättningar för det här känns ju kanon. Det ska även bli härliga 1grad celsius på lördag… Men men, blir nog grymt detta! Att förkylningen inte känns helt bra än behöver jag ju inte inte tänka på nu, jag behöver inte bestämma om jag ska åka eller inte förrän på lördag. Vi ska ändå till Mora, för David ska köra Öppet spår på söndag. Så önska oss lycka till!

6 reaktioner till “Status inför Tjejvasan

  1. 52 km är mer än jag klarat mig på något år. Du kan ju gå på tur! (På lördag, va eller har du skjutit fram det?😊)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s