Bakom alla filter

20140318-185944.jpg
Jag blev utmanad att lägga upp vardagsbilder på instagram fem dagar i rad (ni hittar mig som elinsara) och såhär andra dagen fick det bli en bild på min kvällsmat. Jag tog en lite snyggare matbild och filtrerade den sen så den skulle bli lite roligare. Resultatet ser ni ovan. Men sen kommer det roliga för när jag känner att jag har en bra bild och kan börja äta så fixar jag till maten så den blir ätbar…

20140318-190257.jpg
Så utan fixande och filtrerande så såg alltså min mat ut såhär. Haha. Verkligheten bakom den ”perfekta” ytan.

En reaktion till “Bakom alla filter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s