En fjällräv har flyttat in hos mig

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jag har länge tyckt att fjällräven gör snygga jackor, när jag var på stan med mamma och pappa i somras så provade jag just denna och blev helt kär. Jag köpte den inte då för det kändes som ett för dyrt spontanköp. Men i söndags så sprang jag på den (okej, vi var i en sportbutik och jag kan ha spanat efter den extra mycket då jag såg att de sålde fjällräven…) och provade den igen. Efter rätt så mycket beslutsångest så fick den tillslut följa med hem. Nu hänger den på väggen och är så fin! Frågan är bara när jag ska premiäranvända den… Men är sjukt nöjd! Tänk er sen när den börjat bli lagom solblekt och sliten och en får ta promenader i denna. Ååh, perfekt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s