Öva öva öva

20140320-201357.jpg
Igår var det orkesterövning igen. Med tanke på att det bara var min andra övning så gick det bra! Ett par ställen jag måste öva in men även några ställen där jag fick bekräftat att det inte gör något om jag tar paus. Skönt. För det är allt lite mastigt att lära sig en symfoni och en mässa på bara 10dagar… På mässan är det en kör och fyra solister som sjunger, kören var med och övade igår. Det var maffigt. Jag har kommit fram till att jag gillar Haydn.

Det är alltså konsert både lördag och söndag med lite övning innan varje konsert. Dessutom har vi genrep imorgon, enda övningen med solisterna. Övningen är 17.30 till 21.30, alltså FYRA timmar. De avslutade även övningen igår med att säga att vi får va med på att det även kan dra ut på tiden imorgon… Det är i sådana här stunder jag funderar på att jag faktiskt gör detta för att det är roligt…? Nej det ska bli kul! (Bara inte att öva en fredagkväll i 4,5h… Måste ju fixa matsäck…)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s