Regn

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn kan säga att det regnar idag, men det är nästan en underdrift. Det mer vräkte ner så mycket imorse att jag inte behövde tvivla på vilken dagens outfit skulle bli: full regnmundering.
OLYMPUS DIGITAL CAMERATur att en har en garderob med kläder-för-alla-väder. En behöver inte skämmas heller för halva befolkningen cyklar här och de har rätt kläder de med, det behöver en aldrig tvivla på. Om det är något som norrmännen är bra på så är det att lägga en massa pengar på all sorts utrustning en möjligtvis någon gång kan behöva. Tur att en är scout så en redan har allt då. 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s