Tapas

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI lördags gick jag och Augusta på stan hela dagen. På kvällen bestämde vi oss sen för att göra egen tapas, det blev precis hur gott som helst.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAMelon med lufttorkad skinka runt, bakoninlindade dadlar, ostar, kex, guacamole, potatis i ugn, getost med honung, champinjoner med vitlökssmör, fetaost, tortillabröd med ost i, halloumi och varma mackor med vitlökssmör och så vin till det. OLYMPUS DIGITAL CAMERAAllt var ju såklart att dokumenteras grundligt. Jag menar, annars har det väl inte hänt…?

2 reaktioner till “Tapas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s