I min godispåse

Sitter och kollar på Tyskland-Portugal vilket inte är så kul, det står just nu 4-0 och jag som hejar på Portugal. Det är verkligen inte mitt VM detta, Sverige är inte med och mitt andra lag åker på storstryk. Så vi går över till nåt helt annat, nämligen lösgodis.
20140616-193604-70564401.jpgSåhär kan det till exempel se ut när jag plockar ihop en påse. Mest nappar, några sega råttor, lite surt och nåt hårt. Eller som David sa: väldigt ljust och färgglatt. Känner nu att det var synd att jag åt upp den direkt igår då jag hade behövt nåt att tröstäta… Heja Portugal…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s