Sara tog studenten!

_DSC0922I fredags tog min yngsta kusin studenten, vi köpte en blå ros och åkte in till Borås för att gratulera när hon sprang ut på trappan.
_DSC0930Det verkar som väntan var rolig iaf.Untitled-1Såklart Curry var med och gratulerade matte.
_DSC0935Den nybakade studenten! Alla fotograferar, såklart._DSC0936För ni har tagit studenten!_DSC0938Sen skulle de iväg på flaken. _DSC0940Jag blev så glad när jag såg dem allihop. Fick mig bara att tänka på min student och den var så himla bra. För det är kul att ta studenten!_DSC0941Ja, de har gått naturbruk 🙂

Foto: David Engerberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s