I’m back!

Untitled-1Har ni saknat mig? Klart ni har, men ni kan andas ut för nu är jag tillbaka. Det blev en liten bloggpaus då jag helt enkelt inte hade lust att sätta mig vid datorn när det var så fint väder, samt att jag drog till Hönö över helgen och hade semester. Det är för övrigt ett sjukt bra sätt att få det att kännas som att en har semester, att åka ut till husvagnen (eller stuga, med båten etc) över helgen och på så sätt få det att kännas som ledigt istället för bara en vanlig helg. Men nu har jag nio jobbdagar kvar innan jag faktiskt får semester på riktigt. Längtar.

Annars så var Hönö riktigt gött, träffade familjen, släkt och vänner. Badade och solade, lyssnade på regnet mot husvagnstaket och gick på ett par möten. Jag hann med typ allt på två dagar, shoppade även ett nytt armband som jag får visa någon dag. Hoppas ni också hade en bra helg!

2 reaktioner till “I’m back!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s