Lilling Cottage

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI min familj har vi de senaste åren skapat en Hönötradition som innebär avslutningslunch i Hönö hamn innan hemfärd. Vi ville ju inte va sämre i år, men det blev ingen pizzeria utan istället ett besök på Lilling Cottage där menyn var italienskt.Untitled-31Stället är restaurang, blomsteraffär och detaljhandel i ett. Fantastiskt fint ställe!OLYMPUS DIGITAL CAMERAJag och mamma.OLYMPUS DIGITAL CAMERAPappa.Untitled-1Mamma beställde en planka som såklart var tvungen att förevigas.OLYMPUS DIGITAL CAMERARekommenderar verkligen detta ställe om ni nångång har vägarna förbi, Hönö hamn är det som gäller alltså.

En reaktion till “Lilling Cottage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s