Växtuppdatering

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFörra veckan såg våra balkongväxter ut såhär. Helt fantastiskt hur de har kunnat vara så fina så länge. Mina gröna fingrar måste ha börjat växa… Däremot ser de numera helt döda ut, räckte att jag var borta en helg så gav de upp. Men ja ja, får ju semester efter nästa vecka och då hade de ändå inte överlevt.OLYMPUS DIGITAL CAMERADäremot var det tur att jag planterade om våra kryddväxter så inte de gick samma öde till mötes. Vi har haft dem i en balkonglåda men jag tänkte att de var bäst att ta in dem så de inte torkade ut. Så förra veckan planterade jag om dem och nu står de i köket och mår kanonbra.

En reaktion till “Växtuppdatering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s