Hällesdalen

Untitled-1Nu så kommer äntligen lite bilder från förrförra helgen då vi var i Hällesdalen hos Davids föräldrar. Här är jag och Sigge på den nyutbyggda altanen._DSC1235Vädret var fantastiskt fint och vi satt ute och åt typ alla måltider._DSC1241Sigge spanar._DSC1313_DSC1323Andra kvällen grillade vi._DSC1239Sigge var med hela tiden, han gillar verkligen sällskap den katten!_DSC1245_DSC1335Vacker solnedgång.Untitled-2Här hemma har vi annars precis städat, lite mer vardag just nu kan en säga. Men rätt gött att kunna titta tillbaka på dessa bilder då och njuta av sommardagarna en extra gång.

Foto David Engerberg och jag blandat

3 reaktioner till “Hällesdalen

  1. Ja vi är så tacksamma för att vi får ha denna lilla platsen på jorden. Roligt att ha er här..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s