Sundsby säteri

_DSC1262Vi passade på att göra en utflykt till Tjörn tillsammans med Davids föräldrar när vi var där. Närmare bestämt till Sundsby säteri. Där finns gårdsbutiker, café, en fin trädgård samt trevliga promenadstråk._DSC1264Vi började med att gå._DSC1266De hade ett rätt så stort trädgårdsland._DSC1267Allt var så himla fint skött och så trevligt att se på._DSC1268Drömhuset._DSC1269Men vi lämnade säteriet och gav oss ut på promenad._DSC1277Vi såg en liten mus._DSC1278Naturen skiftade form precis hela tiden, här lite dunkelt…_DSC1281…för att en liten bit senare va helt grönt._DSC1300Två träd som växt ihop._DSC1282Vi kom upp till en utsiktplats men solen värmde något så väldigt så jag gick snabbt tillbaka in i skuggan mellan träden igen.Untitled-1Så småningom kom vi till promenadens mål som var ett gäng grottor._DSC1291Ser ni storleken på klippblocket över mig? Så häftigt!_DSC1293Hade gärna stannat och hajkat här!Untitled-2Kände mig typ som Ronja Rövardotter. Älskar skogen._DSC1305Sen fortsatte vi på promenadstråket och kom då tillbaka till säteriet. Där tog vi oss en välförtjänt fika. Himla trevlig utflykt!

Foto David Engerberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s