Under blå himmel

20140720-225102-82262369.jpgIdag har varit en riktig go söndag. Förmiddagen gick ut på att jag satt och läste medan David var ute och cyklade riktigt långt. Efter lunch packade jag strandväskan och cyklade till en, för mig, ny badplats här på Fornebu. Där la jag mig halvt i skuggan under några träd och efter ett tag kom David och gjorde mig sällskap. Där njöt vi av värmen både på land och i vattnet.

Väl hemma igen gick jag dock ute och sprang, gick sämst. Jag skyller dock på värmen, är 24 grader nu kl 22.50… Men nu ska jag sova, bara en arbetsvecka kvar innan semestern. Det ska vi ju klara!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s