Vi tog kajaken till en ö

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERADavid kan enkelt låna kajaker på sitt jobb och det utnyttjade vi igårkväll. Vi paddlade runt en ö och hittade en badstrand där vi stannade och åt medhavd choklad. Vi badade typ tre gånger på tio minuter för att inte smälta bort även om vattnet knappt svalkar då det är helt ljummet. Jag fick inga bilder på kajakerna då jag inte vågade ta fram kameran när vi var ute på vattnet… Allt som allt blev det fyra kilometer och en timmes effektiv paddling. En mysig måndagkväll.

En reaktion till “Vi tog kajaken till en ö

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s