Första bilderna från vår segelsemester

_DSC1382Nu så, med både uppdaterad dator och Lightroom version så har vi äntligen kunnat importera bilderna från vår segelsemester. Ni kan vänta er en bildkavalkad de följande dagarna!_DSC1383Vi var borta från lördag till onsdag förra veckan och hade perfekt väder alla dagar utom första kvällen. Vi började vår tur på eftermiddagen men kom inte så långt innan vi såg denna gråa vägg framför oss och fick söka skydd i en vik från blixtar, åska och regn.
_DSC1389Det vräkte ner._DSC1386Så jag la mig nere i båten och läste, himla mysigt._DSC1394Men efter en stund slutade det och det sprack upp och blev hur fint som helst._DSC1397Vi satt i sittbrunnen och spanade in alla gäss som flög förbi._DSC1398En fin början på semestern ändå.

Foto David Engerberg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s