Vi seglade vidare

_DSC1407Dag två bjöd på fint väder och vi seglade vidare norrut. Kikaren är verkligen kul att ha så en lätt kan spana in fina hus och annat spännande._DSC1409Efter en trevlig paus i Pelles familjs sommarstuga med fika och lite ”vad har hänt sen sist”-snack tuffade vi vidare._DSC1410David._DSC1423På kvällen släppte vi i ankaret i Karlsvik och njöt av ytterligare en fin solnedgång._DSC1439Så var det måndag och dag 3. Här passerar vi Gravarne precis söder om Kungshamn._DSC1443_DSC1447Strax söder om Bovallstrand, som var dagens mål, åkte vi genom Sotenkanalen. Kanaler är nog min grej, lugnt och mysigt och enkelt att spana in allt fint runt om. Mitt mål är att åka Göta kanal någon gång._DSC1451Rätt så fint._DSC1456Tredje kvällen ankrade vi vid Långö utanför Bovallstrand. Vi blåste upp gummijollen, satte på motorn (som fungerade efter ett par timmars mekande…) och tog den in till hamnen. Där fick vi fika hos en familjevän till David. Sen handlade vi lite extra kylvaror, köpte en pizza på pizzerian och tog motorbåten ut igen för att avnjuta solnedgången från sittbrunnen i båten igen._DSC1457Det är rätt trevligt på västkusten sommarkvällarna i juli.

Foto David Engerberg.

En reaktion till “Vi seglade vidare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s