Simtur

Igår åkte vi till mina föräldrar (jag åkte bil, David cyklade…) för att semestra lite här med.20140805-221307-79987324.jpgFör att känna att vi lämnat kusten gick vi idag på förmiddagen ner till sjön för David skulle simma och jag skulle hålla honom sällskap. Nog för att havet har varit fint men det är nåt speciellt med sjöar. Idag låg den sådär mörk och fin och jag gled fram alldeles stilla i kanoten.

David hade som mål att simma 3km och då kom vi alldeles lagom till en liten undangömd sandstrand där vi fikade. Himla mysigt. Men sen bestämde vädret sig för att börja blåsa så då fick vi en go motvind hemåt men vad gjorde det. Lite extra träning bara liksom… Eller nåt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s