Dag 4

_DSC1459Den fjärde dagen på vår segelsemester vände vi söderut och fick då åka genom Sotenkanalen igen. Vi köade så snällt bakom de andra båtarna._DSC1462Vi passerade en svanfamilj med fyra ungar._DSC1466Över Sotenkanalen går en svängbro som är bemannad. När den är stängd får (segel)båtarna så snällt vänta medan bilarna kan köra över men sen när den öppnar blir det tvärtom. Vi hade tur och hade grönt ljus båda gångerna._DSC1473Kylskåpet gick sönder i värmen så vi stannade till i Kungshamn för att köpa is. _DSC1477Efter det blåste det upp och vi hissade segel. _DSC1481Kapten Elin spanar in vindriktningen. _DSC1482Det lutade rätt så rejält vilket kändes, jag mådde sådär. Vi tog inte kort när det lutade som värst…_DSC1483_DSC1487Sjökort på ipaden, så moderna är vi. _DSC1490När vi åkte förbi Gullholmen så lugnade vattnet ner sig och jag började må lite bättre. _DSC1491Semester 💚

Foto David Engerberg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s