Så var semestern slut

Jahopp, då har jag börjat jobba igen. Det var faktiskt inte så svårt att vakna när klockan ringde (kan bero på att jag satte in vanan med att gå upp fem i lördags) men det kändes ändå motigt att gå till jobbet. Inte för att jobbet är hemskt utan för att semesterfriheten var slut. Men men, första dagen gjord och jag lever så kommer nog gå bra.

Just nu håller jag på att tvätta, behövdes då vi levt i resväskor i tre veckor.
IMG_6534.JPGAnnars så har jag precis öppnat senaste glossybox som innehöll detta läppstift, vad tycks?

2 reaktioner till “Så var semestern slut

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s